Mijn naam is Joyce Blauwhoff. Ik ben bevlogen pedagogisch trainer en spreker.
Mijn bedrijf is JB Expertise, Training & Advies. Ik help pedagogisch professionals om (nog) meer af te stemmen op een kind zodat het kind opgroeit tot een leuke volwassene!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere volwassene kan leren om af te stemmen op een kind, maar ik zie regelmatig dat de plannen van een kind worden doorkruist en een volwassene niet aansluit bij de signalen die een kind uitzendt. Daarom geef ik inspirerende trainingen, online masterclasses en workshops. Mijn missie is dan ook om opvoeders te inspireren door de ogen van kinderen te kijken.

De kwaliteit van scholing door JB Expertise zit in de interactie tussen deelnemers waardoor ze ruimte krijgen ervaringen uit te wisselen. En alleen maar luisteren? No way! Energieke bijeenkomsten en online masterclasses met humor, afwisseling in werkvormen en aansluiten bij de wetenschap zijn essentiële onderdelen van de trainingen en workshops van JB Expertise.

Ik heb met mijn voeten in de klei gestaan en ik ben als 19-jarige begonnen in de kinderopvang waarbij ik op baby/peutergroepen en bso groepen heb gewerkt. Ik heb in een opvoedwinkel gewerkt als pedagogisch adviseur, leid ik trainers op bij het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en momenteel geef ik nog steeds één dag in de week les aan de opleiding Pedagogisch Werk. Mijn jongste student is 15 jaar oud en mijn oudste student is 51 jaar oud. Verder heb ik in 2016 mijn bull aan de Universiteit Leiden behaald (Gezinspedagogiek) heb ik onderzoek gedaan naar de interactievaardigheden in de Nederlandse kinderopvang.
Wil je meer weten? Klik dan op de LinkedIn button onderaan de pagina onder mijn foto.

Met mijn bedrijf heb ik inmiddels voor vele opdrachtgevers in heel Nederland workshops en trainingen mogen geven waardoor mijn bedrijf is uitgebreid met trainers waarmee ik graag samenwerk. Nederland ‘besmetten’ met het kijken door de ogen van een kind zodat het zich (nog) meer gezien en gehoord voelt is mijn missie!

Heb je vragen of wil je meer info? Mail gerust. Ik help je graag!

- Joyce

FOTO JB

Teamleden

Meer informatie over de achtergrond van de leden van het team? Klik op de LinkedIn button!

joyce

Joyce Blauwhof

Gezinspedagoog | Trainer/facilitator | Eigenaar
annelot

Eefje Kuil

Gedragsdeskundige | Trainacteur

laura

Iris Hartong

Trainer | Beleidsmedewerker | Natuurcoach
iris

Annelot Vervoort

Trainer | Docent
eefje

Laura Hagt

Trainer | Trainacteur