Training Werken met baby’s

Deze training staat op de lijst van erkende scholingen. De training ‘Werken met baby’s’ voldoet aan de criteria in het functieboek voor specifieke scholing voor baby-opvang en voldoet hiermee aan de wet IKK.
Het doel van de training is om pedagogische professionals inzicht te geven in de belangrijke rol die zij spelen bij het welbevinden en de ontwikkeling van baby’s. Er wordt uitgegaan van zes aspecten: het bieden van emotionele ondersteuning, het tonen van respect voor de zelfstandigheid, het bieden van structuur, zeggen wat je doet en benoemen wat je ziet, het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s en begeleiden van interacties tussen baby’s Ook komen aspecten die te maken hebben met de organisatie van het werk, zoals de inrichting van de ruimte, het dagprogramma en de activiteiten aan bod.  Tevens zal er aandacht worden besteed aan de laatste inzichten op het gebied van de hersenontwikkeling van een baby en gaat een bijeenkomst over de samenwerking met ouders.

Wil jij leren:

  • te kijken naar baby’s als actieve en competente personen, die uit zichzelf ontwikkelen?
  • hoe je een baby het beste emotioneel kan ondersteunen?
  • hoe het de ontwikkeling van baby’s stimuleert?
  • activiteiten uit te voeren die geschikt zijn voor baby’s?
  • wat belangrijk is in je communicatie naar baby’s?
  • te kijken naar je ruimte door de ogen van baby’s?
  • om op een effectieve manier te communiceren met ouders van baby’s?

Dan is deze training zeker een aanrader voor jou!
Voor recensies bekijk de website van JB Expertise (https://jbexpertise.nl/klanten-spreken/) of de Facebook pagina van JB Expertise onder het kopje ‘Recensies’.

Certificaat
De deelnemers krijgen een certificaat vanuit het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) als zij de training met goed gevolg hebben afgerond.

Materiaal
De deelnemers krijgen het boekje “Werken met baby’s in een groep”.

Data 

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. De bijeenkomsten duren van 19.00-21.30 uur.
maandag 3 september 2018
maandag 17 september 2018
maandag 1 oktober 2018
maandag 15 oktober 2018
maandag 5 november 2018
maandag 19 november 2018
maandag 10 december 2018
maandag 7 januari 2019 (certificering)

Locatie training
Kinderopvang Mirakel
Parlevinker 19-21
1186 ZA Amstelveen

Kosten
€410 per deelnemer. Deze prijs is inclusief certificering en het boekje "Werken met baby's op een groep".

Algemene voorwaarden
De aanmelding is definitief zodra de factuur is overgemaakt. Na aanmelding ontvangt de deelnemer een digitale factuur die binnen 21 dagen betaald dient te worden.
Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de scholing zijn er geen kosten verschuldigd. Bij annulering twee weken voor aanvang van de scholing wordt aan de 50% van de afgesproken prijs gerestitueerd binnen een termijn van 28 dagen. Bij annulering op een korter termijn dan twee weken voor aanvang van de eerste scholingsbijeenkomst is de deelnemer de volledige prijs verschuldigd en er is geen restitutie van gelden mogelijk.
De training gaat door bij minimaal 14 deelnemers. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, zodra de groep vol is dan word je geïnformeerd.